Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працівники поштового зв’язку Машівщини відзначили професійне свято

Дата: 11.10.2016 14:13
Кількість переглядів: 1023

Минулого понеділка  , з нагоди  Всесвітнього дня пошти , який щороку припадає на  9 жовтня , працівники поштового зв’язку Машівщини  відзначили професійне свято.

У актовому залі центрального відділення відбулися урочистості за участю голови Машівської районної ради Катерини Ткаченко та начальника ЦВПЗ Машівки ПД УДППЗ «Укрпошта» Віти Коваль. Вітаючи своїх колег , Віта Володимирівна наголосила на важливості соціальної місії , яку несуть поштовики : «Ми раді відзначити, що наші земляки  продовжують відправляти листи та посилки, а завдяки  вашій праці , дорогі друзі, вони мають змогу вчасно отримувати пенсію, передплачувати цікаві  видання , сплачувати за комунальні послуги тощо…» 

     Щирі слова поздоровлень на адресу працівників поштових відділень прозвучали і від голови районної ради Катерини Ткаченко, яка у своєму виступі зазначила , що  районна влада високо цінує їхній професіоналізм  та значні досягнення в роботі . «Від вашої уваги і допомоги  нерідко залежить ставлення людей до влади, - зауважила Катерина Володимирівна,  - бо навіть там , де немає жодного іншого  зв’язку ,  завжди працює пошта, яка об’єднувала і продовжує об’єднувати людей.»   Крім того посадовець подарувала вітального букета  начальнику ЦВПЗ Машівки ПД УДППЗ «Укрпошта» Віті Коваль та  нагородила Почесними грамотами районної ради кращих працівників  - начальників  відділень поштового зв’язку :  Коновалівського - Аллу Боровко , Тамару Коваленко з Кошманівки, Тетяну Шмиголь із Нового Тагамлика, Павлівського - Людмилу Савенко, Селещинського – Єрошенко Ларису та Ганну Рогову з Михайлівки, а також листонош із Кустолово - Суходілки та Селещини Ольгу Тищенко та  Раїсу Буханченко.  Грамоти отримали начальники відділень поштового зв’язку Базелівщини та Старицьківки – Людмила Мішура та Альона Коваленко; листоноші з Андріївки та Коновалівки – Юлія Килюшик та Галина Астапова.  А оскільки всі нагороджені є представницями прекрасної половини людства, то чимало радісних посмішок та позитиву  їм додалося  завдяки чудовим трояндам , які  також  вручила  голова районної ради.
      На урочистості  завітали і ветерани - Любов Василівна Дроздова, Галина Олександрівна Бублик  та  Олександра Іванівна Мурейко, для яких поштовий зв'язок, без перебільшення ,  став справою всього життя.
    Завершилося святкування спільним фото на згадку.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь