Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Провели чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», яка створена при ОВА. Розглянули низку питань, визначили терміни оперативного реагування.

Дата: 31.10.2023 08:22
Кількість переглядів: 111

Провели чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність», яка створена при ОВА. Розглянули низку питань, визначили терміни оперативного реагування.

Предметно, через призму можливих ризиків, проаналізували проєкти, які реалізують в області. Зокрема будуть верифіковані витрати з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Заслухали голів Глобинської та Нехворощанської громад по проєктах із будівництва житла для ВПО, тендерних процедурах. Обговорили, на якому етапі їх реалізація. З очільником Нехворощанської громади предметно поспілкуємося по всій документації.

Представник теруправління Бюро економічної безпеки звернув увагу на закупівлю на виконання капремонту однієї з будівель у Зінькові. Повідомив, що інформація направлена до підрозділу Держаудитслужби. Триває моніторинг процедури цієї публічної закупівлі. Відповідальні служби проаналізують ситуацію детальніше.

Неупереджене ставлення, не зважаючи на особистості. Зробили висновки. Будемо взаємодіяти рішуче й ефективно. Слава Україні!🇺🇦


Офіційне джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь