Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги ВПО!

Дата: 14.09.2023 11:11
Кількість переглядів: 90

 

 

До уваги внутрішньо переміщених осіб !

 

11.07.2023 року Постановою Кабінету Міністрів України № 709 внесено зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Однією із змін зазначено, що допомога призначається на другий шестимісячний період автоматично якщо: у складі сім’ї є непрацююча працездатна особа,  яка протягом перших шести місяців, за які отримувала допомогу,  сприяла своїй економічній самостійності (працевлаштувалася / зареєструвалася у центрі зайнятості як безробітна, зареєструвалася як фізична особа  -  підприємець/або отримала допомогу на здобуття економічної самостійності/мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу/ваучер на навчання) та середньомісячний дохід якої протягом періоду, за який враховуються доходи, не перевищує трьох розмірів прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, на 1 січня року, в якому приймається рішення про надання допомоги на другий шестимісячний період.

 

За детальною інформацією телефонуйте: 0991433813, 0666046046 (центр зайнятості)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь