Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 06.02.2023 09:32
Кількість переглядів: 150

УВАГА !

ОГОЛОШЕННЯ

Комунальна установа територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Михайлівської сільської ради .

На постійну     роботу в Комунальну установу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Михайлівської сільської ради запрошуються

1.Фахівець з фізичної реабілітації — людина, яка закінчила повний курс навчання за спеціальністю «Фізична реабілітація".

            Фахівці фізичної реабілітації обстежують пацієнтів з метою виявлення рухових дисфункцій та визначення рухового потенціалу, розробляють і виконують індивідуальний план фізичної реабілітації у співпраці з іншими спеціалістами (лікарями, соціальними працівниками, психологами, вчителями, тренерами) та пацієнтом.

2. ВЗУТТЄВИК

Повинен знати і вміти : технологію ремонту взуття; властивості та якість матеріалів, що застосовуються; конструкцію верху взуття, виконувати дрібний ремонт шкіряного , валяного та гумового взуття.

3.  БУХГАЛТЕР

Завдання та обов’язки. Самостійно складає або приймає до обліку первинні документи, систематизує інформацію, відображену в цих документах, готує проміжні розрахунки для обліку господарських операцій та подає їх на розгляд.
Кваліфікаційні вимоги: базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр або молодший спеціаліст); без вимог до стажу роботи,

4. ОРГАНІЗАТОР КУЛЬТУРНО - ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

- Проводить масові ігри, забезпечує колективне ігрове спілкування.

- Організує вистави, проводить вечори розваг та інші форми організації дозвілля населення.

Бере участь у розробленні та складанні сценаріїв, тематичних програм, ігрових форм колективного дозвілля, художньому оформленні та музичному супроводі заходів.

Кваліфікаційні вимоги - базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. 

 

ЗВЕРТАТИСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ  099-981-92-19

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь