Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Колектив Коновалівського сільського будинку культури відвідав військових в госпіталі

Дата: 20.01.2023 10:21
Кількість переглядів: 207

Родина Коновалівського будинку культури, з початку повномасштабного російського вторгнення, допомагала і продовжує допомагати військовим та волонтерам. Цей дружній колектив разом готує смаколики для Захисників, плете маскувальні сітки, збирає "передачки" на передову, відвідує військових в госпіталі, збирає кошти та допомагає іншими можливими способами прискорити нашу Перемогу над російською навалою.

"З початку війни, чарівники і феї, про яких ми чули тільки з казок і мультфільмів, ожили.. ними стали військові, медики, волонтери, люди мистецтва. 

Кожен з них по-своєму наближає перемогу. Для нашої творчої родини це вже стало традицією.

Ми розуміємо, як тяжко зараз нашим Захисникам, які захищають нас на гарячих точках, захисникам, які тяжко поранені, і реабілітуються.. кожен хоче вже повернутися з перемогою до своєї рідної домівки, до родини.

Наш творчий колектив вирішив підняти хлопцям бойових дух і привітати їх зі святом Водохреща, завітавши до шпиталю з святковим концертом і гостинцями. Спакували аж 100 пакунків з цукерками, печивом та фруктами (яблуками і мандаринами), крім того придбали 25 кг бананів. Наші господині напекли пиріжків з різними начинками. 

Насправді, для нас це було дуже хвилююче.. адже, це велика честь дарувати свою творчість мужнім захисникам нашої держави.

Концерт пройшов на одному диханні, хлопці і плакали, і раділи, і танцювали. От вони справжні і щирі емоції.. заради яких ми творимо і не полишаємо цієї справи.

А за кадром залишилася підготовка до цієї поїздки..

До збору допомоги долучилися аматорський колектив «40+», Д.Равська, П.Паламар, Л.Ткаченко, Г.Астапова, Н.Головня, В.Подріз, Л.Мойсеєнко, А.Боровко, З.Міценко, С.Сокура, родина Оксани і Олександра Паламар, родина, яка побажала залишитися невідомою.

Вже вкотре долучаються до нас і жителі сусіднього села Любимівка. Це сім’я Дузь Інни і Петра, Г.Солодовник, О.Солдатенко, Г.Параска, Л.Шпортюк.

Суттєву допомогу надали і підприємці з Полтави - сім’я Білецьких Руслана і Світлани.

Долучився до збору і о.Сергій, який допоміг у придбанні солодощів.

Надав допомогу і очільник нашої громади М.Коляндра, забезпечивши транспорт пальним.

Дякуємо і нашим водіям, які підставили плече, допомоги з транспортом: В.Голінському, Ю.Накіську, О.Лимар, М.Шевченко.

Ми щасливі, що змогли зробити добру справу для наших захисників. А всім, хто долучився до цієї акції велика подяка і побажання миру, добра, щастя всій Вашій родині!" - розповіли про свою поїзду у фейсбуці артисти Коновалівського СБК.

Разом До Перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь