Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ОГОЛОШЕННЯ про вакантні посади в комунальній установі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) Михайлівської сільської ради.)

Дата: 08.10.2021 10:49
Кількість переглядів: 1733

УВАГА !

ОГОЛОШЕННЯ

Комунальна установа територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Михайлівської сільської ради .

На постійну     роботу в Комунальну установу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Михайлівської сільської ради запрошуються

1.Фахівець з фізичної реабілітації людина, яка закінчила повний курс навчання за спеціальністю «Фізична реабілітація".

            Фахівці фізичної реабілітації обстежують пацієнтів з метою виявлення рухових дисфункцій та визначення рухового потенціалу, розробляють і виконують індивідуальний план фізичної реабілітації у співпраці з іншими спеціалістами (лікарями, соціальними працівниками, психологами, вчителями, тренерами) та пацієнтом.

2. ВЗУТТЄВИК

Повинен знати і вміти : технологію ремонту взуття; властивості та якість матеріалів, що застосовуються; конструкцію верху взуття, виконувати дрібний ремонт шкіряного , валяного та гумового взуття.

3.  БУХГАЛТЕР

Завдання та обов’язки. Самостійно складає або приймає до обліку первинні документи, систематизує інформацію, відображену в цих документах, готує проміжні розрахунки для обліку господарських операцій та подає їх на розгляд.
Кваліфікаційні вимоги: базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр або молодший спеціаліст); без вимог до стажу роботи,

4. ОРГАНІЗАТОР КУЛЬТУРНО - ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

- Проводить масові ігри, забезпечує колективне ігрове спілкування.

- Організує вистави, проводить вечори розваг та інші форми організації дозвілля населення.

- Бере участь у розробленні та складанні сценаріїв, тематичних програм, ігрових форм колективного дозвілля, художньому оформленні та музичному супроводі заходів.

. Кваліфікаційні вимоги - базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. 

 

ЗВЕРТАТИСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ  099-981-92-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь