Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Андріївка Полтавського району Полтавської області»

Дата: 07.08.2021 09:09
Кількість переглядів: 1288

Повідомлення про оприлюднення проекту документа

державного планування та звіту про стратегічну екологічну

оцінку містобудівної документації 

«Генеральний план з планом зонування села Андріївка 

Полтавського району Полтавської області»

 

  1. Генеральний план з планом зонування с.Андріївка Полтавського району Полтавської області.

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації, що є документом державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) до них Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради повідомляє про початок та строки громадського обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Андріївка Полтавського району Полтавської області».

Генеральним планом з планом зонування розглядається планувальна організація села Андріївка, визначаються напрямки його територіального розвитку, надаються пропозиції щодо забудови та використання території села з метою забезпечення його сталого розвитку.

Містобудівна документація та звіт СЕО розроблений ФОП Дронь М.С. на замовлення Виконавчого комітету Михайлівської сільської ради ради.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження: Михайлівська сільська рада.

  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури: 

25.06.2021 на офіційному сайті Михайлівської громади опубліковано заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування с.Андріївка Полтавського району Полтавської області».

Одночасно відповідні оголошення розміщені в друкованих засобах масової інформації:

- Щотижнева громадсько-інформаційна «Промінь»51-52 (10092-10093) від 26.06.2021;

- Суспільно-політична газета «Вісті» №26 (9145) від 25.06.2021.

09.08.2021 на офіційному сайті Михайлівської громади опубліковано звіт про стратегічну екологічну оцінки проекту містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Андріївка Полтавського району Полтавської області».

Одночасно відповідні оголошення розміщені в друкованих засобах масової інформації:

- Щотижнева громадсько-інформаційна «Промінь» ;

- Суспільно-політична газета «Вісті».

Громадські обговорення тривають 30 днів. Початок обговорень: 09.08.2021. Строк завершення громадських обговорень09.09.2021.

б) способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання, тощо. З матеріалами документу громадського планування (містобудівна документація) та звіту СЕО до проекту документу державного планування «Генеральний план з планом зонування села Андріївка Полтавського району Полтавської області» можна ознайомитись на офіційному сайті Михайлівської громади http://myhaylivka.gromada.org.ua/ та надати пропозиції та письмові зауваження до Михайлівської сільської ради.

в) дата, час, місце проведення громадських слухань:

Громадські слухання відбулися: 22.06.2021. о 10.00 год. в приміщенні Михайлівської сільської ради за адресою: Полтавський район, 39443, Михайлівська сільська рада, вул.Молодіжна, 17.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Полтавський район, 39443, Михайлівська сільська рада, вул.Молодіжна, 17.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Михайлівська сільська рада, щоденно (крім вихідних) з 09.08.2021 по 09.09.2021 в робочий час за адресою: Полтавський район, 39443, Михайлівська сільська рада, вул.Молодіжна, 17 та по email: mihalivskasr@ukr.net.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосуються документа державного планування: сайт Департаменту природних ресурсів Полтавської ОДА www.eko.adm-pl.gov.ua/www.eco-poltava.gov.ua. (розділ «Стан довкілля»).

  1. Необхідність проведення  транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: немає потреби.

 

 

Сільський голова                                                       М.П.Коляндра


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь