Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Про реєстрацію кандидатів на посаду Михайлівського сільського голови та кандидатів в депутати Михайлівської сільської ради

Дата: 21.09.2020 16:16
Кількість переглядів: 1006

 

МІСЦЕВІ ВИБОРИ

25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

 

Михайлівська сільська територіальна виборча комісія

Полтавського району Полтавської області

 

ПОСТАНОВА

с. Михайлівка

 

17 год.15 хв.

18 вересня 2020 року                                                                                    5

 

 

 Про реєстрацію  кандидатів на посаду Михайлівського сільського голови та кандидатів в депутати Михайлівської сільської ради

 

 

  До Михайлівської сільської територіальної виборчої комісії Панкратєв Сергій Анатолійович, Внучко Сергій Якович, Пилипенко Володимир Георгійович  особисто подали заяви про самовисування  та інші, визначені частиною другою статті 224 Виборчого кодексу України, документи для реєстрації кандидатом на посаду Михайлівського сільського  в єдиному одномандатному виборчому окрузі на  місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

   До Михайлівської сільської територіальної виборчої комісії Гопак Іван Олексійович,  Внучко Сергій Якович,   Тригуб Таїсія Степанівна  особисто подали заяви про самовисування та інші, визначені частиною другою статті 223 Виборчого кодексу України, документи для реєстрації кандидатом у депутати  в багатомандатних виборчих округах №8, №3, №5 відповідно,  на  місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

   Розглянувши вищезгадані документи, Михайлівська сільська територіальна виборча комісія встановила відповідність цих документів вимогам Виборчого кодексу України.

   Враховуючи вищевказане, керуючись статтями 216, частиною першою і шостою статті 221,  частиною другою статті 223, частинною другою статті 224, статтею 229  Виборчого кодексу України,   Михайлівська сільська територіальна виборча комісія  постановляє:

 

1. Зареєструвати Панкратєва Сергія Анатолійовича, Внучка Сергія Яковича, Пилипенка Володимира Георгійовича кандидатами на посаду Михайлівського сільського голови, висунутих шляхом самовисування, в єдиному одномандатному виборчому окрузі.

2. Зареєструвати Гопака Івана Олексійовича кандидатом у депутати Михайлівської сільської ради, висунутого шляхом самовисування в багатомандатному виборчому окрузі №8.

3. Зареєструвати Внучка Сергія Яковича кандидатом у депутати Михайлівської сільської ради, висунутого шляхом самовисування в багатомандатному виборчому окрузі №3.

4. Зареєструвати Тригуб Таїсію Степанівну кандидатом у депутати Михайлівської сільської ради, висунутого шляхом самовисування в багатомандатному виборчому окрузі №5.

5.  Видати не пізніше 21 вересня 2020  посвідчення кандидатам на посаду Михайлівського сільського голови та посвідчення кандидатам у депутати Михайлівської сільської ради.

6.  Забезпечити оприлюднення цієї  постанови  на інформаційному стенді Михайлівської сільської ТВК  та на веб-сайті Михайлівської сільської ради.

 

 

 

  

 

    Голова Михайлівської сільської ТВК   _____________   Л. Мацюцька

                                                                                       (підпис)

 

 

        Секретар Михайлівської сільської  ТВК  _____________    М. Фисун

                                                                                     (підпис) 

                                                                                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь